Adecco

“Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi tarafından, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi Adecco İşe Alım Danışmanı Seray SUBAŞI tarafından gerçekleştirildi. Seminerde farklı programlarımızda okuyan öğrencilerimiz, etkili bir CV’ nin nasıl hazırlanacağını, iş başvurusu sürecinde etkili bir ön yazının önemini, etkili ve akılda kalıcı görüşme yapma teknikleri ve mülakat sonrası süreç hakkında bilgi edindiler.

İstanbul İşletme Enstitüsü

“Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi tarafından, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi İstanbul İşletme Enstitüsü Yöneticisi Bilal ŞENTÜRK tarafından gerçekleştirildi. Seminerde farklı programlarımızda okuyan öğrencilerimiz, etkili bir CV’ nin nasıl hazırlanacağını, iş başvurusu sürecinde etkili bir ön yazının önemini, etkili ve akılda kalıcı görüşme yapma teknikleri ve mülakat sonrası süreç hakkında bilgi edindiler.

Kariyer.net

“Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi tarafından, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi kariyer.net Kıdemli Etkinlik Yöneticisi Semih GÜMÜŞ tarafından gerçekleştirildi. Seminerde farklı programlarımızda okuyan öğrencilerimiz, etkili bir CV’ nin nasıl hazırlanacağını, iş başvurusu sürecinde etkili bir ön yazının önemini, etkili ve akılda kalıcı görüşme yapma teknikleri ve mülakat sonrası süreç hakkında bilgi edindiler.