04 Şub

Kalender Mimarlık İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Kalender Mimarlık ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

29 Oca

Egin Etiket İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Egin Etiket ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

10 Oca

HAVELSAN İLE ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU BİR İLKE İMZA ATTI »

HAVELSAN İLE ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU BİR İLKE İMZA ATTI Kamu ve özel sektör için teknoloji yoğun, özgün sistemler geliştiren, günümüzün en son teknolojileri i

14 Ara

Mesleğimi Tanıyorum »

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı “Mesleğimi Tanıyorum” etkinlikleri kapsamında Derindere Hastanesi Kalite Müdürü Erhan KAHRAMAN, T

06 Ara

Fancy Mücevherat & Saat İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Fancy Mücevherat & Saat ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

30 Kas

Tesa Bant İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Tesa Bant ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

12 Kas

Prev İçerik Çözümleri İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Prev İçerik Çözümleri ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

27 Eyl

Esteworld İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Esteworld ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

27 Eyl

British Estetik İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

British Estetik ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

27 Eyl

Yaşam Çiçekleri Anaokulu İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Yaşam Çiçekleri Anaokulu ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.