27 Eyl

Esteworld İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Esteworld ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

27 Eyl

British Estetik İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

British Estetik ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

27 Eyl

Yaşam Çiçekleri Anaokulu İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Yaşam Çiçekleri Anaokulu ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

27 Eyl

Fors Polikinliği İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Fors Polikinliği ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

26 Haz

Login Bilgisayar Yazılım A.Ş. ile İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Login Bilgisayar Yazılım A.Ş. ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

08 Haz

TSEV İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

TSEV ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

23 May

Mert TÜRKBETON İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Mert TÜRKBETON ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

23 May

Lineer Yayıncılık İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Lineer Yayıncılık ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

11 Nis

CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi »

kariyer.net  “Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi tarafından, CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 16.

05 Nis

Mesleğimi Tanıyorum Etkinlikleri »

Çocuk Gelişimi Programı   Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı “Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında &Uuml