06 Haz

2016-2017 Staj Yeri Uygunluk Listeleri açıklandı. »

Bankacılık ve Sigortacılık Programı Staj Yeri Uygunluk Listesi için tıklayınız. Bilgisayar Programcılığı Programı Staj Yeri Uygunluk Listesi için tıklayınız.

28 Mar

28 Şub

Atlas Global A.Ş ile İşbirliği Protokolü İmzaladık. »

Atlas Global A.Ş ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İşbirliği Protokolü imzaladık.

24 Şub

Hilton Kozyatağı ile İle İşbirliği Protokolü İmzaladık. »

Hilton Kozyatağı ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İşbirliği Protokolü imzaladık.

06 Şub

Kosifler Group İle İşbirliği Protokolü İmzaladık. »

Kosifler Group ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İşbirliği Protokolü imzaladık.

02 Oca

TLS Lojistik A.Ş. İle İşbirliği Protokolü İmzaladık. »

TLS Lojistik A.Ş. ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İşbirliği Protokolü imzaladık.

23 Ara

DB Schenker Arkas Nakliyat ile İşbirliği Protokolü İmzaladık »

Yüksekokulumuz ile DB Schenker Arkas Nakliyat ve Tic. A.Ş. arasında staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İşbirliği Protokolü imzalandı.

20 Ara

Eleman.net ile CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Semineri »

CV dediğimiz, sizi, eğitiminizi, referanslarınızı ve hedeflerinizi yansıtan, iş görüşmesinin en önemli basamağı aslında.

14 Ara

TEB Girişim Evi’ne Ziyaret »

Yüksekokul öğrencilerimiz TEB Girişim Evinde “Türkiye’de Girişimcilik Ekosistemi” hakkında eğitim aldı.

07 Ara

DGS Bilgilendirme Semineri »

DGS 2016 Türkiye Birincisi Oğuz DEMİRHAN, Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Programı mezun öğrencilerimizden Ekonomi bölümüne DGS ile geçiş yapan Mehmethan SIRT ve