06 Mar

Mesleğimi Tanıyorum »

“Mesleğimi Tanıyorum” etkinlikleri kapsamında Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı öğrencilerimiz yönetmen ve editör Pınar KARAHAN ile buluştu.

05 Mar

Meslek Analizi »

Çocuk Gelişimi İÖ Programı 2.

05 Mar

Eta Bilgisayar İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Eta Bilgisayar ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü iş birliği protokolü imzaladık.

27 Oca

Era Risk Değerleme ve Sigorta İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Era Risk Değerleme ve Sigorta ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

10 Ara

Esteworld İle İş Birliği »

Esteworld ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü iş birliği protokolümüzü yeniledik.

20 Kas

Emeklier Sigorta İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Emeklier Sigorta ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

07 Eki

Ataşehir Fidol Anaokulu İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Ataşehir Fidol Anaokulu ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

25 Eyl

Opmar Optik İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Opmar Optik ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

25 Eyl

Türkiye Tasarım Vakfı İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Türkiye Tasarım Vakfı ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

16 Eyl

Poligon Mühendislik İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Poligon Mühendislik ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.