11 Nis

CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi »

kariyer.net  “Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi tarafından, CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 16.

05 Nis

Mesleğimi Tanıyorum Etkinlikleri »

İşletme Yönetimi Programı  “Mesleğimi Tanıyorum” kapsamında QNB Finansbank Mecidiyeköy Şube Müdürü Sayın Özg&

02 Nis

NN Hayat SigortaOfisi Plus ile İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

NN Hayat SigortaOfisi Plus ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

29 Mar

Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş. İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Türkiye’nin önde gelen firması Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş. ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

21 Mar

DGS Bilgilendirme Seminerleri »

Meslek Yüksekokulumuzda DGS Bilgilendirme Seminerleri gerçekleştirildi.

16 Mar

4. Kariyer Günlerini Gerçekleştirdik. »

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu 4. Kariyer Günlerinde İŞKUR, Atasun Optik, Tatilbudur, Enuygun.

09 Mar

Geleneksel 4. Kariyer Günleri »

13 Mart 2018 Salı Katılımcı Firmalar Guess İŞKUR Enuygun.com Atasun Optik Thyssenkrupp Tatilbudur.com Eleman.

02 Mar

Ataman Group İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Ataman Group ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

27 Şub

Atasun Optik İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Atasun Optik ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

21 Şub

Hv. K. Müze Komutanlığı ile İş Birliği anlaşması imzaladık. »

”Hv. K. Müze Komutanlığı ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü iş birliği anlaşması imzaladık.