09 May

Albert Solino Danışmanlık İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Albert Solino Danışmanlık ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

07 May

Arby Bilgisayar İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Arby Bilgisayar ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

06 May

CPP Group Türkiye İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

CPP Group Türkiye ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

18 Nis

CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Seminerleri »

Adecco “Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi tarafından, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi Adecco İşe Alım Danışmanı Se

12 Nis

’‘Mesleğimi Tanıyorum’’ Etkinliğimiz Kapsamında CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Seminerleri »

’‘Mesleğimi Tanıyorum’’ Etkinliğimiz Kapsamında CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Seminerleri; 15-17 ve 24 Nisan tarihlerinde sektörün önde gelen firmalarının katılımla

29 Mar

DGS Bilgilendirme Seminerleri »

Tasarı Ümraniye Şube Müdürü Orkun KOCAMAN DGS hakkında merak edilenleri, sınav sistemini, sınava hazırlık süreçlerini ve geçiş yapılabilen bölümleri anlatmak için öğrenc

26 Mar

İstanbul İşletme Enstitüsü İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

İstanbul İşletme Enstitüsü ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

11 Mar

Mesleğimi Tanıyorum Etkinlikleri »

Optisyenlik Programı Mesleki Analiz dersi kapsamında Optisyenlik Programı öğrencilerimiz Beta Optik Cam Üretim Fabrikası’nı ziyaret ettiler ve fabrikayı gezerek Optisyenlik me

06 Mar

Gürlek Gümrük Müşavirliği İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Gürlek Gümrük Müşavirliği ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

05 Mar

5. Kariyer Günleri »

Öğrencilerimize yönelik 5. Kariyer Günleri 11-12 Mart tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleşecektir. Farklı sektörlerden firmaların katılım göstereceği 5.