07 Eki

Ataşehir Fidol Anaokulu İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Ataşehir Fidol Anaokulu ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

25 Eyl

Opmar Optik İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Opmar Optik ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

25 Eyl

Türkiye Tasarım Vakfı İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Türkiye Tasarım Vakfı ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

16 Eyl

Poligon Mühendislik İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Poligon Mühendislik ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

10 Tem

SmartPRO Bilgisayar Akademisi İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

SmartPRO Bilgisayar Akademisi ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

09 Tem

Odin Yapı Malzemeleri İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Odin Yapı Malzemeleri ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

27 Haz

Entek İnsan Kaynakları İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Entek İnsan Kaynakları ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

09 May

Albert Solino Danışmanlık İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Albert Solino Danışmanlık ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

07 May

Arby Bilgisayar İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

Arby Bilgisayar ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

06 May

CPP Group Türkiye İle İş Birliği Protokolü İmzaladık »

CPP Group Türkiye ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.