18 Nis

CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Seminerleri »

İstanbul İşletme Enstitüsü “Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi tarafından, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi İstanbul

12 Nis

’‘Mesleğimi Tanıyorum’’ Etkinliğimiz Kapsamında CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Seminerleri »

’‘Mesleğimi Tanıyorum’’ Etkinliğimiz Kapsamında CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Seminerleri; 15-17 ve 24 Nisan tarihlerinde sektörün önde gelen firmalarının katılımla

29 Mar

DGS Bilgilendirme Seminerleri »

Tasarı Ümraniye Şube Müdürü Orkun KOCAMAN DGS hakkında merak edilenleri, sınav sistemini, sınava hazırlık süreçlerini ve geçiş yapılabilen bölümleri anlatmak için öğrenc

26 Mar

İstanbul İşletme Enstitüsü İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

İstanbul İşletme Enstitüsü ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

11 Mar

Mesleği Tanıyorum Etkinlikleri »

Moda Tasarımı Programı Moda Tasarımı Programı 2. sınıf öğrencilerimiz Meslek Analizi dersi kapsamında giyim firması GUSTO’ya ziyaret gerçekleştirdi.

06 Mar

Gürlek Gümrük Müşavirliği İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Gürlek Gümrük Müşavirliği ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

05 Mar

5. Kariyer Günleri »

Öğrencilerimize yönelik 5. Kariyer Günleri 11-12 Mart tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleşecektir. Farklı sektörlerden firmaların katılım göstereceği 5.

27 Şub

Gülsoy Sigorta İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Gülsoy Sigorta ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

04 Şub

Kalender Mimarlık İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Kalender Mimarlık ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

29 Oca

Egin Etiket İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Egin Etiket ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.