26 Haz

Login Bilgisayar Yazılım A.Ş. ile İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Login Bilgisayar Yazılım A.Ş. ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

08 Haz

TSEV İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

TSEV ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

23 May

Mert TÜRKBETON İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Mert TÜRKBETON ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

23 May

Lineer Yayıncılık İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Lineer Yayıncılık ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

11 Nis

CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi »

kariyer.net  “Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi tarafından, CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 16.

05 Nis

Mesleğimi Tanıyorum Etkinlikleri »

Çocuk Gelişimi Programı   Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı “Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında &Uuml

02 Nis

NN Hayat SigortaOfisi Plus ile İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

NN Hayat SigortaOfisi Plus ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

29 Mar

Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş. İle İş Birliği Protokolü İmzaladık. »

Türkiye’nin önde gelen firması Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş. ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü İş birliği Protokolü imzaladık.

21 Mar

DGS Bilgilendirme Seminerleri »

Meslek Yüksekokulumuzda DGS Bilgilendirme Seminerleri gerçekleştirildi.

16 Mar

4. Kariyer Günlerini Gerçekleştirdik. »

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu 4. Kariyer Günlerinde İŞKUR, Atasun Optik, Tatilbudur, Enuygun.