6. KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ SEKTÖR UZMANLARI İLE BULUŞTU…

Öğrencilerimiz 6. Kariyer Günleri kapsamında sektörün uzmanları ile buluştular.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizi kariyer alternatifleri hakkında bilgilendirmek ve iş dünyasının önde gelen şirketlerini tanıma fırsatı sağlamak amacıyla Kurumsal -İletişim Birimi tarafından 17 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde online Kariyer Günleri gerçekleştirildi.

Öğrencilerin kariyerlerini belirlemek ve gelecekle ilgili planlarını netleştirmek için her yıl düzenli olarak yapılan Kariyer Günleri programı bu yıl online olarak gerçekleştirildi.

Seminerlerde; Turkcell’ den Av. Didem KALAYCIOĞLU, Kuzey Ege Otoyolu IT Müdürü Çağatay Sözer, Benoplast firması IT Müdürü Fatih KAYTANCI, B787 Dreamliner Sorumlu Kaptanı Gökhan KAYA, Tahan Cem Avukatlık Ortaklığı’ndan Av. Beril Çelebi CEM, Opmar Optik Mağazalar Koordinatörü Anıl AVCI, Pelsan Aydınlatma Üretim Müdürü Muammer KAVAK kariyer hayatlarıyla ilgili bilgiler paylaştı.

Bu yıl ki “6. Kariyer Günleri” etkinliğimize tüm programlarımızdan öğrencilerimizin ilgisi yine oldukça yoğundu.